Ghidul Serviciilor
Tryamm Trading Consulting
inapoi la firma 1288 vizite
Poza Despre noi
Foto

nfiintata in Bucuresti in anul 1993, Tryamm Trading Consulting a dezvoltat un portofoliu extins si important de clienti, atat in mediul privat, cat si in cel guvernamental. Afacerea Tryamm consta in dezvoltarea de solutii tehnologice avansate ce permit, atat utilizatorilor individuali cat si organizatiilor, cresterea calitatii si productivitatii in mediul de  birou a printarii, finisarii, distributiei, arhivarii si distrugerii documentelor. De asemenea solutiile oferite permit organizatiilor sa aiba un control strict asupra costurilor legate de flota de imprimante, echipamente multifunctionale si faxuri pe care le au in dotare      Prin parteneriate si aliante strategice cu producatori internationali importanti, putem furniza clientilor nostri urmatoarele solutii/ produse/ servicii:

Toate solutiile, produsele si serviciile noastre sunt bine reprezentate la nivel national prin reteaua noastra de parteneri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.