Ghidul Serviciilor
Turso Holz - Scari De Interior Si Balustrade Din Lemn Masiv, Prejmer / Brasov
inapoi la firma 553 vizite
Poza Turso Holz - Detalii firma
Foto

Lemnul folosit este atent prelucrat si finisat folosind utilaje si tehnici performante. Scarile din lemn sunt realizate doar la comanda si sunt proiectate cu un soft-specializat, astfel ca se adapteaza perfect spatiului in care sunt amplasate. Modelele de balustrada din lemn sunt variate, produsele se pot baitui in culoarea dorita, iar tratarea lemnului se face cu substante speciale si pentru trafic intens. Pentru produsele realizate asiguram servicii complete de finisaj, transport si montaj.

Realizarea unei scari de interior: creativitate si originalitate sau rezistenta si calcule exacte?Aceasta este întrebarea de la care pornim cand ne gandim la executia unei scari pentru locuinta dumneavoastra, întrebare ce ne pune in mare dificultate cand trebuie sa alegem intre estetic si rezistent. Avem la dispozitie o paleta larga de surse de inspiratie: reviste, televiziune, internet, încat suntem tentati sa credem ca este usor sa ne ocupam singuri de toate aspectele unei astfel de lucrari.Dar atunci cand dorim ca produsul final sa fie de calitate, rezistent în timp si sa se contopeasca cu designul locuintei, trebuie sa ascultam sfatul specialistului. De aceea, desi sunt multe metode posibile pentru a construi o scara din lemn, indicat este sa consultati un arhitect sau un specialist în domeniu.Cu ajutorul unui specialist în proiectarea si executarea scarilor din lemn puteti obtine o îmbinare armonioasa, dar totodata si rezistenta între nivelele cladirii, o scara interioara care sa se integreze în acest tot unitar pe care îl reprezinta casa.Colaborarea cu persoane experimentate în domeniu ne aduce, nu în ultimul rand, garantia ca si nepotii nostrii se vor bucura de frumusetea si linistea caminului la fel cum am facut–o noi.

Pentru realizarea produselor folosim material de esenta tare: fag, stejar, frasin, nuc, paltin.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.