Ghidul Serviciilor
Ultrapvc - Service Si Remediere Tamplarie Termopan, Bucuresti
inapoi la firma 664 vizite
Poza Inlocuire manere
Foto

Manerul pentru feroneria oscilobatanta de aluminiu este reprezentat in imaginea din dreapta pentru a putea fi cat mai usor de identificat.

Acest maner joaca un rol foarte important in sistemul de deschidere oscilobatant pentru ferestrele din aluminiu, el fiind o piesa indispensabila care trebuie protejata impotriva lovirilor sau a actionarilor defectuoase.

Manerul de fereastra oscilobatanta de aluminiu vine echipat si cu sistem de protectie impotriva actionarii sistemului de oscilobatare atunci cand fereastra este deschisa.

Reparatii manere oscilobatante de aluminiu

Cea mai comuna defectiune a manerului este uzura excesiva a cremalierei dintate sau ra rotii de transmisie care sunt produse din duraluminiu, dar, fara ungere periodica ajung sa se uzeze.

Problema la care se ajunge o data cu cedarea cremalierei este blocarea ferestrei fie pe inchis fie pe deschis fie pe oscilobatant, fenomen care nu este tocmai placut.

Odata ajuns la acest stadiu singurul remediu care poate fi aplicat manerului oscilobatant pentru termopanele din aluminiu este inlocuirea lui.

Cum intretinem un maner oscilobatant de aluminiu

Pentru a prelungii cat mai mult durata de utilizare a unui maner oscilobatant de aluminiu recomandam ungerea lui semestriala cu uleiuri care se gasesc in comert sub forma de spray cu pai iar persoanele mai tehnice pot desface cu o cheie hexagonala de 4mm suruburile care fixeaza de fereastra termopan manerul, si apoi sa greseze cu o vaselina siliconica cremaliera cat si sinele pe care culiseaza, rotita de transmisie si jonctiunea dintre partea mobila a manerului si cea fixa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.