Ghidul Serviciilor
Ungureanu Trans - Constructii Civile, Industriale, Edilitare, Iasi
inapoi la firma 3934 vizite
Poza Constructii civile
Foto

Dispunem de dotarea tehnica si de personal cu o inalta pregatire, ce poate executa lucrari complexe de constructii-montaj si instalatii aferente acestora, de la executia structurilor de rezistenta de orice tip pentru constructii industriale sau civile, pana la finisaje interioare.

Echipa de finisori realizeaza montaje pereti despartitori, placari, tavane false – Rigips, plafoane false casetate, zugraveli interioare, montaj parchet lamelar si stratificat, dispunand de dotarea tehnica proprie pentru aplicarea gleturilor (pompe electrice) si utilaje ce faciliteaza slefuierea mecanizata a peretilor.

Divizia Placari Ceramice efectueaza placari cu gresie, faianta, marmura, granit si dispune si de o echipa de profesionisti cu experienta in amenajarea spatiilor de locuit si industriale.

Divizia Sape si Tencuieli mecanizate – pune la dispozitia clientilor o varietate de solutii fiabile, pentru a avea o pardoseala durabila in timp, rezistenta la uzura, dispunand de pompe Putzmeister pentru pregatirea si pomparea sapei pe etaje, elicoptere de finisat betonul, aparatura laser pentru masurarea suprafetelor si verificarea cotelor, pompe pentru tencuieli actionate electric si pompe angrenate cu motor diesel, autovehicule pentru transportul pe santiere a materialelor, echipamentelor si personalului.

Divizia Fatade – ofera un pachet complet de servicii in domeniul placarilor exterioare cu polistiren, placari speciale cu ceramica, bond, perete cortina, tencuieli decorative si montaj glafuri dispunand de schele metalice si utilaje pentru ridicare si transport materiale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.