Ghidul Serviciilor
Ungureanu Trans - Constructii Civile, Industriale, Edilitare, Iasi
inapoi la firma 3934 vizite
Poza Constructii drumuri si poduri
Foto

Infrastructura drumurilor este absolut necesara a fi cat mai dezvoltata pentru buna circulatie a vehiculelor si a pietonilor. Datorita factorilor de mediu, drumurile se pot deteriora, prin urmare fiind necesara repararea acestora la un anumit interval de timp. In aceasta categorie se gasesc toate achizitiile publice ce tin de constructia, intretinerea si reparatia drumurilor (fie ca este vorba de drumuri pietruite, de pamant, forestiere), podurilor, autostrazilor, cailor ferate. Tot aici intra si turnarea de covor asfaltic, terasamente, suprastructuri, realizarea de borduri, pavarea aleilor, plombari, imbracari.

UNGUREANU TRANS realizeaza lucrari de constructie si modernizare a drumurilor judetene si nationale, poduri rutiere pe drumuri comunale, judetene si nationale precum si lucrari de întretinere pe timp de iarna. Eficienta este asigurata de un numar de peste 10 bascule si utilaje specfice de ultima generatie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.