Ghidul Serviciilor
Unical Gaz, Bucuresti - Sisteme De Incalzire Cu Centrale Termice
inapoi la firma 2368 vizite
Poza Termoseminee
Foto

Aceste seminee functioneaza pe lemne si au certificare CE. Fiecare camin este construit dintr-o placa de otel gros si samota. Acest lucru asigura o disipare a caldurii si eficienta extrem de ridicata. Semineul radiaza caldura la cateva minute dupa aprinderea focului, dar chiar si dupa disparitia completa a flacarii.

Semineul are 4mm tabla de otel, rezistenta la caldura, vopsita neagra. Usile si ferestrele sunt sigilate cu azbest. Piesele din camera de combustie sunt din caramida refractara captusita. Usa este de sticla speciala, rezistenta la caldura. Cosul de fum are guri de fum conectate la o conducta verticala.

Optional, va putem oferim si teava de evacuare a caminului de aceeasi culoare si material, coturi la 45 si 90 grade si un zid construit cu orificii rotunde.

Variantele Sahara - centrala si Kalahari - centrala sunt seminee centrala termica si se pot racorda la instalatia de incalzire din casa(la radiatoare).

 

TERMO SEMINEU SAHARA – 18 KW

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.