Ghidul Serviciilor
Unic Garden Amenajari Gradini Si Spatii Verzi Pitesti
inapoi la firma 530 vizite
Poza Sisteme de irigat automatizate
Foto
Foto

Zilele de vară sunt din ce în ce mai toride şi sufocante, astfel că montarea unui sistem de irigat a devenit o necesitate pentru ca spaţiul verde să arate impecabil şi să vă ofere mult aşteptata relaxare. Sistemele automatizate de irigat se pot instala atât în grădinile care urmează să fie amenajate, cât şi în cele în care se află deja amenajat spaţiul verde, fără a-l afecta. Ce vă oferă irigarea automatizată?

 

NUMAI AVANTAJE !!! - vă scapă de grija zilnică de a uda grădina; - repartizează apa uniform; - asigură o creştere uniformă a gazonului şi plantelor; - conferă aspectul unei grădini îngrijite şi sănătoase; - este economic; - este dotat cu senzor de ploaie, care întrerupe funcţionarea sistemului în zilele cu precipitaţii; - împrospătează aerul, răcoreşte atmosfera; - porneşte la orele la care este programat şi asigură cantitatea de apă necesară spaţiului verde; - valoarea investiţiei este amortizată într-o perioadă foarte scurtă de timp. Asigurăm proiectarea şi montarea sistemelor de irigat automatizate. Se montează în grădinile care urmează să fie amenajate, cât şi în cele în care există amenajat spaţiul verde.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.