Ghidul Serviciilor
Unidentplus Produse Si Echipamente Stomatologice Bucuresti
inapoi la firma 364 vizite
Poza Suprastructura
Foto

TAG Dental oferă soluții de restaurare eficiente, atât pentru protezare completă cât și parțială. Vă propunem sistemul Ball Attachment și sistemul Multi-Unit.

Sistem de fixare Ball Attachment Sistemul de fixare Ball Attachment este o soluție simplă și extrem de eficientă, care poate personaliza sistemul de proteză. Este utilizat în general pe partea mandibulară. Structura metalică sau de acrilat se fixează cu ușurință pe capul bontului.

 

Tehnologie

 

Avantaje 

 

Sistemul Multi-Unit 

Sistemul Multi-Unit este conceput pentru a oferi suplețe finală și pentru a optimiza estetica unei unității multiple. Sistemul Multi-Unit este frecvent utilizat ca un hibrid (fix/detașabil) la restaurare. 

 

Tehnologie

Bonturile sistemului sunt realizate din titan, compatibil cu conexiunea internă tip hexagon. Sistemul Multi-unitate dispune de un design conic care oferaă o stabilitate excelentă, permite o cale mai ușoară de înserare, dar în același timp oferă rezultate remarcabile chiar și în cele mai dificile restaurări.  

Avantaje 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.