Ghidul Serviciilor
Unidentplus Produse Si Echipamente Stomatologice Bucuresti
inapoi la firma 364 vizite
Poza Suprastructura
Foto

Bonturile noastre inovatoare au fost proiectate cu scopul de a oferi medicilor  o ușurință maximă la montare și pacienților un rezultat estetic excelent.

Reverse Crown

Cercetarile privind vindecarea au arătat că noțiunea de "Platform Switching (comutare de platformă)" generează rezultate pozitive pentru conservarea osului.

Produsele unice din gama TAG oferă vindecarea optimă a țesutului și o varietate de bonturi pentru amprentă cât și pentru procedura de transfer.

Prin introducerea unui design geometric, care permite capatarea unui volum mare de țesut moale, ne-am dezvoltat o nouă generație de bonturi care măresc efectul de Platform Switching (comutare de platformă). 

Conceptul noastru de bont de o precizie înaltă reduce micro diferența dintre implant și bont,  prevenind efectul de micro-miscare, care crește gradul de pătrundere bacteriena, având ca rezultat resorbția ososă.

 

Avantaje

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.