Ghidul Serviciilor
Unidentplus Produse Si Echipamente Stomatologice Bucuresti
inapoi la firma 364 vizite
Poza Suprastructura
Foto

Restaurare temporară reprezintă un tratament provizoriu până când se execută restaurarea permanentă. Aceasta este utilizată cu scopul de a menține spațiul de ocluzie, punctele de contact, izolația de țesuturi și menținerea legăturii parodontal pulpare. 

În consecință, restaurarea temporară vă permite să examinați rezultatul final al intervenției sau tratamentul reconstructiv.

 

Scopul restaurării temporare

Restaurarea temporară a devenit o parte importantă și necesară a reconstrucției, astfel aceasta include și câteva funcții importante ca:

Necesitatea

Restaurarea temporară se aplică în cazul protezelor dentare, protezelor complete și a tratamentului în zona implantului dentar. Aceasta reprezintă o soluție pentru cazurile complexe, cum ar fi reconstrucția totală. 

Restaurările temporare sunt deosebit de importante atunci când se depisteză schimbări ocluzale sau cosmetice. Este mult mai ușoară adaptarea restaurărilor temporare de rășini acrilice, decât modificare restaurarilor finale, permanente, fabricate din metal, ceramică sau materiale metalo-ceramice.

Metoda  În funcție de situația clinică exista două tehnici de amprentare disponibile:

Construcția corectă a suprastructurii este foarte importantă pentru a evita supra-sarcina laterală sau zonală asupra protezei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.