Ghidul Serviciilor
Uniforme Hill
inapoi la firma 299 vizite
Poza Produsul Hill
Foto

Pentru a putea întelege si delimita corect produsul Hill de alte produse, cu care este uneori confundat, am optat pentru delimitarile conceptuale redate mai jos.

Echipamentul de lucru este dat de totalitatea componentelor si obiectelor care imbraca, incalta si protejeaza un angajat pe timpul programului de lucru. Echipamentul de lucru este format, asadar, din imbracamintea de lucru, incaltamintea de lucru si echipamentul de protectie.

 Echipamentul de protectie este totalitatea accesoriilor din dotarea unui angajat care au rolul de a proteja, de a ocroti sau de a apara pe respectivul angajat de diferiti factori nocivi care i-ar putea periclita viata si sanatatea. De pilda, putem enumera printre echipamentul de protectie: elementele de protectie respiratorie, elementele de protectie auditiva (antifoane externe sau interne), elemente de protectia capului (casti, ochelari, viziere), manusi, detectoare de gaze sau de electricitate, elemente de lucru la inaltime (corzi, hamuri) etc.

 Imbracamintea de lucru este totalitatea obiectelor si componentelor care imbraca corpul unui angajat pe timpul programului de lucru, al serviciului.Imbracamintea de lucru, din punct de vedere al domeniilor de activitate, poate fi:- destinata sectorului productiv;- destinata sectorului de servicii (inclusiv comert-vanzari);Imbracamintea de lucru, din punct de vedere al uniformitatii, poate fi:- uniformizata (uniforma de lucru), care poate fi personalizata si nepersonalizata;- neuniformizata (obisnuita, oarecare).

Uniforma de lucru este un tip de imbracaminte de lucru, ce se caracterizeaza printr-o anumita uniformitate a tinutei de lucru la nivelul tuturor angajatilor dintr-o organizatie. Genereaza senzatia de uniformitate, de unitate in diversitate, o unitate extinsa la nivelul intregului personal al unei firme.

Uniforma personalizata de lucru este o uniforma de lucru, dar care capata proprietati specifice unei organizatii sau personalului din respectiva organizatie.Personalizarea este data de:- culoarea sau culorile firmei si specificul departamentelor din cadrul firmei;- identitatea firmei (marca acesteia) sau marca unui produs al firmei, brodata sau serigrafiata pe uniforma de lucru;- modelul si gradul de complexitate in functie specificul activitatii si numarul de angajati;- masuri sau marimi specifice fiecarui angajat.Aceste delimitari ne permit sa definim clar, corect si explicit care este produsul Hill. Asadar, produsul Hill este UNIFORMA PERSONALIZATA DE LUCRU si UNIFORMA DE LUCRU (nepersonalizata).

Personalizarea este data atat de faptul ca produsul Hill este realizat la comanda pe masuri si marimi specifice fiecarui angajat al clientului, cat si datorita faptului ca este realizat, la cerintele clientului, in culorile specifice ale firmei, brodat sau serigrafiat cu indentitatea organizationala (marca) acesteia. Personalizarea decurge si din faptul ca orice client isi poate alege modelul de produs care i se potriveste cel mai bine sau poate chiar sa propuna unul nou. Produsul Hill NU este echipamentul de lucru, ci face parte din acesta. Produsul Hill NU este echipamentul de protectie, ci este un anumit tip de imbracaminte de lucru, acela uniformizat, adica uniforma de lucru personalizata sau nepersonalizata.  

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.