Ghidul Serviciilor
Unimob - Mobilier La Comanda Locuinta, Birouri, Spatii Comerciale, Bucuresti
inapoi la firma 212 vizite
Poza Mobilier rezidential
Foto
Foto

In productia mobilierului rezidential intra atat mobila de bucatarie, mobila pentru dormitoare, pentru camera de zi, mobila pentru camerele de copii si tineri, mobila pentru holuri, mobila pentru dressing, cat si, mobilier din MDF pentru bai.

Suntem receptivi la ideile si preferintele dvs. astfel incat, va puteti alege dintr-o gama larga culorile, materialele, finisajele, modelul si stilul care va caracterizeaza.

Din anul 1994 ne-am specializat în toată gama de mobilier rezidential, putand sa mobilam toată casa sau apartamentul dumneavoastră, de la intrare, pana la baie, trecând prin bucătărie, dormitor, living ?i camera copilului, iar dacă este necesar, putem gândi ceva ?i pentru balcon sau un cotet în curte, pentru că?el.

Puneti-ne la încercare, oricat de indrazneata este ideea dumneavoastră sau a arhitectului, nu ezitam sa căutam solu?ia ideala care sa va satisfaca.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.