Ghidul Serviciilor
Unique Landscaping, Cluj Napoca - Proiectare Gradini, Parcuri Si Spatii Verzi
inapoi la firma 580 vizite
Poza Intretinere spatii verzi
Foto

După finalizarea lucrărilor pentru amenajarea curţilor, grădinilor, parcurilor sau a oricăror spaţii verzi este extrem de important ca acestea să fie întreţinute într-un mod corespunzător pentru ca farmecul peisajului obţinut să aibă o viaţă cât mai îndelungată.

Întreţinerea acestora presupune o serie de procedee care sunt realizate după un program specific ce ţine cont de sezon, de tipul intervenţiei şi de periodicitatea operaţiei pentru întreţinere. Succesul procedeelor de întreţinere poate fi obţinut doar prin utilizarea serviciilor unei echipe de profesionişti dotată cu tehnologie de specialitate de ultimă generaţie. Aici intervine Unique Landscaping.

ÎNTREŢINERE GAZON

Apelând la serviciile de întreţinere a gazonului, rezultatul va fi un spaţiu verde excelent îngrijit şi cu un aspect mereu proaspăt. Aceste servicii includ următoarele:

ÎNTREŢINERE ARBORI, ARBUŞTI, GARDURI VII ŞI GRUPURI DE PLANTE

Aceste elemente ale unei grădini sau ale oricărui spaţiu verde necesită, de asemenea, o întreţinere corespunzătoare, pentru toaletarea lor, fiind nevoie de cunoştinţe separate privind fiecare soi de plantă, în parte. Procesul de întreţinere a acestora presupune următoarele operaţiuni:

ÎNTREŢINERE LACURI, CASCADE, CURSURI DE APÃ

De dimensiuni mai mari sau mai reduse, elementele decorative de acest gen necesită, de asemenea, lucrări pentru întreţinere frecvente din cauza amplasării lor în grădini sau parcuri. Cele amplasate în natură se reglează, de cele mai multe ori, pe cale naturală, însă cele situate în parcuri sau grădini, neavând această posibilitate, au nevoie de sprijin din exterior.

Intervenţiile de întreţinere pentru acestea sunt necesare pentru păstrarea lor în condiţii optime şi la parametri la care au fost construite, implicând:

Pentru ca toţi clienţii noştri să se poată bucura de un spaţiu verde pe măsura dorinţelor şi a aşteptărilor lor, Unique Landscaping promite să îngrijească cu atenţie toate spaţiile verzi, locurile unde mediul ambiental îşi pune amprenta asupra stării noastre de spirit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.