Ghidul Serviciilor
Unique Landscaping
inapoi la firma 107 vizite
Poza Amenajari spatii verzi birouri
Foto

Importanta spatiului verde amenajat în conformitate cu nevoile recreationale si estetice ale celor care îl utilizeaza este evidenta nu doar în spatiul privat, ci tot mai mult si în spatiile de afaceri. Nevoia de frumos, de liniste, de…verde face parte din noi, oamenii, indiferent de mediul în care ne aflam, acasa sau la munca. Daca acasa, o gradina poate fi un refugiu care ne permite sa ne conectam cu propria persoana, la munca spatiul verde creeaza o atmosfera vie, mai ancorata în mediul natural – ceea ce poate fi sursa de reîncarcare, de motivatie si inspiratie pentru angajati.

Spatiile verzi amenajate de Unique Landscaping sunt gândite în cele mai mici detalii, conform unei estetici care asigura armonia si atractivitatea atât pentru angajatori cât si pentru angajati. Si pentru ca spatiile amenajate sa-si pastreze aspectul în timp sau chiar sa-l îmbunatateasca, oferim servicii de întretinere personalizata, executate cu echipamente profesionale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.