Ghidul Serviciilor
Uniserv International - Retehnologizare Si Fabricare De Statii De Betoane, Ploiesti
inapoi la firma 543 vizite
Poza Modernizari centrale betoane
Foto

Haarup si Uniserv au dat impreuna multe solutii pentru industria betonului si a materialelor de constructii. Deasemenea, au introdus pe piata instalatii de preparare a betonului cu sistem de conducere, control si monitorizare a procesului de fabricatie, foarte simte si flexibile.Costurile de oprerare si intretinerea sunt foarte mici, asa incat amortizarea investitiei se face foarte repede.

 

Cele peste 98 de modernizari au avut ca obiect statii de betoane de tip CEDOMAL, NICOLINA, TEKA, IMB precum si fabrici de prefabricate din beton .Solutiile aplicate au constat in inlocuirea dozatoarelor, a instalatiilor electrice, pneumatice sau hidraulice si a malaxoarelor sau retehnologizarea celor existente. Aceste operatii au avut scopul de a face compatibila instalarea sistemului de dozare automata SAPIPB-04 asistat de un calculator PC. Acesta a facut posibil comanda automata a procesului de fabricare a betonului, controlul si corectia automata a dozarilor la agregate, ciment si apa precum si a umiditatii nisipului .

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.