Ghidul Serviciilor
Unitpol Detective
inapoi la firma 318 vizite
Poza Investigatii pentru societati asigurari
Foto

INVESTIGAREA CERERILOR DE DESPAGUBIRE FALSE

Cererile de despagubire false care fac obiectul politelor de asigurare reprezinta o problema  cu care societatile de asigurari se confrunta tot mai des. In acest sens, Unitpol Detective efectueaza investigatii si verificari in scopul obtinerii de probe si dovezi in cazul cererilor de despagubire in asigurari pentru care planeaza suspiciunea de frauda. Desi uneori este clar ca anumite cereri de despagubire sunt rezultatul unor incercari de inselaciune, multe dintre aceste cazuri sunt dificil de probat, fiind nevoie de dovezi clare pentru ca societatea de asigurare sa refuze plata acestora.

Unitpol Detective dispune de specilisti si investigatori privati capabili sa efectueze investigatii discrete care implica verificari amanuntite a situatiei de fapt,  obtinerea de informatii si munca de supraveghere operativa. De asemenea, ne concentram pe identificarea martorilor evenimentului in cauza si obtinerea de declaratii din partea acestora.

Stim ceea ce sa cautam si cum sa documentam un caz de frauda in asigurari. Atunci cand discutam atat cu reclamantul cat si cu martorii, stim sa va reprezentam compania intr-o maniera pozitiva, efectuand in acelasi timp investigatia in mod desavarsit. Stim ce intrebari sa punem si avem experienta necesara sa obtinem si sa analizam informatiile disponibile.

Tipuri de cereri de despagubire pe care le investigam:

 Ce oferim:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.