Ghidul Serviciilor
Universal Business - Executia De Retele De Apa Si Canalizare, Sibiu
inapoi la firma 1265 vizite
Poza Lucrari de infrastructura
Foto

Înca de la începutul activitatii, ne-am remarcat pe piata lucrarilor tehnico-edilitare prin numeroase lucrari de anvergura care s-au ridicat de fiecare data la standardele impuse de clientii nostri. Autoexigenta si profesionalismul echipei noastre, materialele de calitate superioara, cele mai performante tehnologii si echipamente din domeniu ne recomanda drept un partener de încredere, dovada fiind numeroasele proiecte pe care le avem în portofoliu.În continuare va prezentam o selectie a lucrarilor noastre de referinta. Pentru alte informatii va stam la dispozitie prin rubrica datelor de contact.

VIABILIZAREA CARTIERULUI TINERETULUI TIGLARI DIN MUNICIPIUL SIBIU

Între anii 2008 – 2012, Universal Business S.A. a întreprins în subantrepriza lucrari la 15.7 km retea de apa, 10.25 km de retea canalizare menajera, 12 km canalizare pluviala, cca 70.000 m2 reabilitare carosabil si aproape 11.000 m2 de zone verzi.

 Valoarea contractului este de: 40.7 MILIOANE LEI + TVA

SIBIU – PROIECT TRANSPORT URBAN, MODERNIZAREA SI REABILITAREA STRAZILOR DE-A LUNGUL RUTELOR TRANSPORTULUI PUBLIC – REABILITARE STRADA TEILOR

Proiect executat în parteneriat cu o alta companie si având drept beneficiar Primaria Municipiului Sibiu, s-a derulat în perioada mai 2012 – octombrie 2012

 Valoarea contractului este de: CCA. 1.4 MIL. LEI + TVA.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.