Ghidul Serviciilor
Editura Universul Juridic, Bucuresti
inapoi la firma 633 vizite
Poza Despre noi
Foto

Parte a Grupului editorial Universul Juridic, UJmag.ro este cea mai mare si mai complexa librarie on-line specializata in domeniile juridic, economic si de business.

Lansat in luna octombrie 2008 din dorinta de a va oferi un spatiu dedicat pentru achizitia produselor eminamente juridice, economice si de business ale celor mai importante edituri de specialitate din tara noastra, libraria online UJmag.ro si-a propus sa vina in intampinarea necesitatilor de studiu ale tuturor categoriilor profesionale si ale studentilor.

UJmag.ro si-a cucerit clientii in primele 20 minute de activitate, continuand sa inspire incredere unui numar de 1.797 de profesionisti si studenti doar in anul 2008 si totalizand un numar de 2.389 de carti vandute. Dupa 3 ani de la lansare, la inceput de octombrie 2011, UJmag este un partener de studiu ales de peste 14.000 de profesionisti si studenti ca si clienti fideli, peste 30.000 abonati la newsletter si a vandut in total 54.555 de carti.

In prezent, UJmag inseamna cea mai mare si mai complexa librarie online din tara noastra specializata pe segmentul drept, economie si business, mii de titluri existente pe stoc cu livrare imediata, o librarie situata in Bucuresti in cladirea Cotroceni Business Center si un lant de librarii proprii si partenere in toata tara.

 

 Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de fi partenerul vostru de studiu pe termen lung, de a aduce mai aproape de fiecare dintre voi produsele editoriale dorite, de a va oferi cea mai completa librarie online specializata din spatiul web romanesc. Si cand spunem “completa”, avem in vedere toate acele facilitati de care aveti nevoie pentru o experienta unica de shopping online, cat mai placuta, cat mai comoda si in deplina siguranta.

 Mai mult decat carti

UJmag.ro inseamna mai mult decat carti: este libraria ideala pentru pentru a cumpara cartea sau pentru a va abona la revista de specialitate dorita, pentru a fi la curent cu ultimele evenimente si noutati editoriale sau pentru a precomanda titlurile in curs de aparitie. Va oferim mii de titluri existente pe stoc cu livrare imediata, va punem la dispozitie, in premiera, serviciul de rezervari pentru cartile ale caror tiraje sunt epuizate si care nu se mai gasesc pe stoc, posibilitatea de a achizitiona carti insotite de autograful autorului.

Pentru noi este vital sa va oferim posibilitatea de a gasi exact cartea dorita in cel mai scurt timp. Motorul de cautare imbunatatit va ajuta sa gasiti orice carte dupa titlu, autor, editura sau cuvant cheie in doar cateva secunde, iar posibilitatile multiple si complexe de filtare va ajuta sa identificati orice carte dorita mai rapid si mai facil decat in orice alta librarie online.

Tot in ajutorul vostru, am creat o larga serie de functionalitati noi, cartile fiind insotite de descrieri, recenzii, cuprins si posibilitatea de a rasfoi primele pagini ale majoritatii cartilor, suplimentar fata de recomandarile editorilor sau ale profesionistilor in materie, precum si de opiniile clientilor asupra a sute de titluri.

Si avantajele nu se termina aici! Acum aveti posibilitatea de a achizitiona orice carte sau abonament fara a fi obligatoriu sa va creati un cont, iar daca optati sa deveniti membrii al Clubului UJmag.ro, v-am pregatit numeroase promotii si oferte speciale.

Va asteptam atat in libraria noastra din Bucuresti situata in cladirea Cotroceni Business Center, cat si in lantul nostru de librarii din tara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.