Ghidul Serviciilor
Urban Puls
inapoi la firma 156 vizite
Poza Mobilier scolar
Foto
Foto
Foto

Pupitru individual IP1Dimensiuni: 65x50x75 cm Descriere: Structura metalica vopsita electrostatic, prevazuta cu elemente de protectie a pardoselii. Blat din PAL melaminat cu cant ABS/PVC.Polita si laterale verticale din PAL melaminat cu canturi ABS/PVC. Materiale: Structura metalica: neagra, teava din otel, dimensiuni 40x20, 20x20 mm.PAL melaminat: fag, stejar, cires, artar.

Scaun (teava cu diametrul de 18 mm)Dimensiuni: Inaltime standard 41 cm (la sezut). Disponibil si in variantele 35 si 45 cm. Descriere: Structura metalica din teava rotunda de 18 mm vopsita electrostatic, cu elemente de protectie pentru pardoseala. Sezut si spatar din lemn stratificat mulat ergonomic, lacuite natur. Materiale: Lemn stratificat, teava de otel de 18 mm, structura metalica vopsire electrostatic negru (standard), lacuire ecologica, culoare lemn natur.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.