Ghidul Serviciilor
Urban Trend
inapoi la firma 9882 vizite
Poza Croitorie la comanda
Foto
Foto

Conceptul LA COMANDA- PE MASURA (Made-To-Measure) se bazeaza pe imbinarea perfecta a metodelor traditionaliste cu tehnicile moderne de constructie a tiparelor si de confectionare a produsului, in scopul obtinerii unui costum sau a unei camasi de cea mai inalta calitate, oferind un raport calitate/pret de neegalat.

A fi bine imbracat nu inseamna doar a arata bine intr-un costum ci si a te simti confortabil si increzator. Un costum realizat la comanda-pe masura, fiind construit perfect pe masurile D-vs. va fi confortabil si se va adapta perfect corpului si miscarilor iar sentimentul de relaxare si incredere va va cuceri. Practic, D-vs veti da viata costumului, veti fi inima si sufletul acestuia , in final D-vs veti fi acela care imbraca si poarta costumul si nu costumul va va imbraca pe D-vs.

Dupa ce veti cumpara si purta un costum realizat la comanda-pe masura, dupa ce veti fi propriul D-vs. designer, in mod sigur niciodata nu veti mai cumpara un costum de serie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.