Ghidul Serviciilor
Urban Trend
inapoi la firma 9882 vizite
Poza Cultura costumului
Foto
Foto
Foto

- nu faceti nodul de la cravata prea strans.

- desfaceti nodul de cravata de fiecare data cand dati jos cravata de la gat.

- nu desfaceti nodul de la cravata tragand de capatul cel mic.

- infasurati cravata in jurul palmei si lasati-o infasurata in forma de rola peste noapte intr-un loc bine ventilat. Pana dimineata ar trebui ca forma cravatei sa revina la normal.

- nu calcati niciodata o cravata cu fierul de calcat.

- pentru a indeparta cutele cravatei se poate proceda ca in cazul costumelor, se aseaza pe bara unui umeras in baie lasand aburul de la apa fierbinte sa-si faca efectul. De-asemenea puteti sa folositi fierul de calcat dar doar pentru aburire, nu se preseaza cravata cu fierul.

- mai ales in cazul cravatelor de matase, aveti grija ca manichiura sa fie bine facuta, altfel riscati sa agatati fire din cravata. De asemenea mainile trebuie sa fie curate.

- pentru depozitarea cravatelor folositi un umeras special pentru cravate, pe bara de la umerasul de costum (dar exista riscul de a aluneca jos) sau chiar intr-un sertar obisnuit (in acest caz cravatele vor fi pastrate infasurate).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.