Ghidul Serviciilor
Urban Trend
inapoi la firma 9882 vizite
Poza Marius Halici
Foto

Ma numesc Marius Halici si ma bucur ca am ocazia sa va cunosc si sa ma cunoasteti ! M-am nascut in anul 1967 in inima Bucovinei in orasul Vatra-Dornei, una din cele mai placute si ospitaliere localitati din Romania. Sunt casatorit si am o fetita de 3 ani.

 

Am absolvit in 1992 Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Facultatea de Textile-Pielarie, Sectia Confectii-Tricotaje. Din 1992 am lucrat timp de aproape 7 ani in cadrul uneia din cele mai mari intreprinderi de confectii pentru barbati din Romania unde m-am specializat in croitoria de produse pentru barbati direct in productie, dar si activand pe diferite pozitii de management.

 

In ultimii 10 ani am lucrat in cadrul uneia din cele mai cunoscute companii de retail de imbracaminte din lume. Ca inginer consultant tehnic am colaborat cu mai multe departamente din cadrul companiei, specializate atat pe imbracamintea pentru barbati, inclusiv cea de lux, dar si pentru cea de femei si copii.

 

Am avut marea oportunitate de a participa direct la crearea si lansarea mai multor proiecte comune desfasurate de-a lungul anilor intre compania la care lucram si personalitati cunoscute din lumea modei sau a muzicii precum Karl LAGERFELD, Roberto CAVALLI, Matthew WILLIAMSON, VIKTOR & ROLF, Stella McCARTNEY,  Comme de Garcons (REY KAWAKUBO), Jimmy CHOO, Kylie MINOGUE si MADONNA.

 

Astazi doresc sa-mi folosesc intreaga experienta cumulata in dezvoltarea unui concept nou in Romania si anume de a crea impreuna cu si pentru D-vs. costume, paltoane si camasi de barbati LA COMANDA - PE MASURA.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.