Ghidul Serviciilor
U.s.e Systems
inapoi la firma 1052 vizite
Poza Detectie metale
Foto

Nevoia tot mai mare de a spori siguranta la punctele de control, cu ajutorul detectoarelor de metale, a determinat aparitia a noi standarde internationale. Acestea prevad detectarea armelor fabricate din materiale magnetice, non-magnetice, a celor cu compozitie mixta, caracterizate de dimensiuni reduse si greutate minima. Detectarea completa a acestor arme pe toata suprafata de trecere a detectorului de metale si, totodata, obtinerea unui nivel superior de discriminare a obiectelor metalice personale, reprezinta o provocare deosebita chiar si pentru ultima generatie de detectoare de metale. U.S.E. SYSTEMS vine in intampinarea acestor nevoi oferind cele mai noi solutii de detectie a metalelor si materialelor periculoase.Porti detectie metale si detectoare de metale portabile Atat portile de detectie metale, cat si detectoarele de metale portabile sunt concepute, numai pentru detectarea obiectelor din metal aflate asupra persoanei care trece prin spatiul dintre cei doi stalpi ai portii. Ca si scannere-le xu raze X, portile de detectie metale si detectoarele de metale portabile au aplicatii in cele mai variate domenii si spatii (publice sau private):

Portile de detectie metale si detectoarele de metale portabile de ultima generatie sunt proiectate si concepute cu cea mai avansata tehnologie pentru detectarea metalelor Scanner cu raze XScanner-ul cu raze X este conceput pentru inspectarea bagajelor, coletelor, plicurilor postale de dimensiuni mai mari, putand fi utilizat int-o gama variata de domenii, cum ar fi:

Scannere-ele cu raze X de ultima generatie sunt proiectate si concepute cu cea mai avansata tehnologie pentru detectarea metalelor, armelor, drogurilor, substantelor explozive si alte materiale ilegale de contrabanda Prin intermediul unor functii inteligente, scannere-le cu raze X pot face distinctie intre explozibilii plastici (C4), substante narcotice, alte materiale organice si arme de foc, cutite si alte materiale anorganice. Distinctia pe monitor relizandu-se prin utilizarea de culori diferite pentru materialele organice si anorganice. De asemenea, tot datorita modului in care sunt concepute, scannere-le cu raze X pot "dezbraca" instantaneu de "invelis" orice obiect organic sau anorganic pentru o mai buna calitate a imaginii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.