Ghidul Serviciilor
U.s.e Systems
inapoi la firma 1052 vizite
Poza Servicii
Foto

GARANTIA STANDARD Dupa punerea in functiune a sistemelor executate de noi va oferim 2 ani garantie pentru instalatie (cabluri, conexiuni etc.) si 12 luni garantie pentru echipamente. In perioada de garantie beneficiati suplimentar de:

POST GARANTIAVa precizam ca in acest moment sunteti obligati prin intermediul Legii 333/22.07.2003 sa semnati un contract de post-garantie cu o societate agreata de IGPR in cazul in care obiectivul dvs este unul care beneficiaza de proiect aprobat de IGPR.Noi va putem oferi contra-cost un astfel de serviciu. Puteti opta pentru diferite variante ale unui contract de Service post-garantie, in functie de complexitatea sistemului, a gradului de siguranta pe care doriti sa il asigurati perimetrului dvs si nu in ultimul rand bugetului pe care il alocati.In cazul in care nu doriti sa incheiati un contract de asistenta tehnica permanenta cu noi, puteti beneficia de suport tehnic ocazional, functie de necesitati.Desi nu sunt la fel de eficiente ca serviciile de asistenta permanenta, serviciile tehnice "la nevoie", vor fi taxate functie de deplasare, durata alocata si a materialelor folosite pentru efectuarea reparatiei. Ele reprezinta o solutie viabila in cazul in care nu aveti sisteme complexe sau nu vreti sa alocati un buget special pentru intretinere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.