Ghidul Serviciilor
Madra Construct Max -Distributie, Montaj Usi Antifoc, Metalice Multifunctionale, Bucuresti
inapoi la firma 236 vizite
Poza Usi metalice antifoc
Foto

Usile metalice antifoc nereversibile Proget sunt construite din tabla de otel avand in interior o umplutura din material izolant (grosimea totala fiind de 60 mm), sunt complet galvanizate (inclusiv partile "ascunse") si sunt vopsite intr-o larga paleta de culori RAL (vezi pagina usi metalice antifoc si catalogul pdf de mai jos).

Testele de laborator efectuate (extrem de severe, vedeti si catalogul pdf de mai jos) au dovedit calitatea indiscutabila a usilor antifoc nereversibile Proget. Pe langa rezistenta la foc, putem mentiona si rezistenta la coroziune, rezistenta la schimbari climatice severe, rezistenta mare la zgariere (vopseaua stucturata gen "coaja de portocala" ii confera o mare rezistenta la zgariere).

Tot in catalog sunt prezentate si metodele de instalare a usilor antifoc Proget, dar noi recomandam ca montajul usilor si accesoriilor sa fie realizat de specialisti cu experienta (datorita importantei modului de montaj in asigurarea unei rezistente la foc corespunzatoare si riscului mare de pierderi materiale si vieti omenesti in cazul in care nu se obtine calitatea necesara).

Usile rezistente la incendiu nereversibile Proget sunt extrem de practice cand vine vorba si de montaj (timpul de montaj este semnificativ redus, exista mai multe modalitati de montaj, etc.)

Cadrul robust o face ideala pentru usi de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.