Liniile noastre de patiserie se adreseaza tuturor tipurilor de productie, de la cea artizanala la cea de mare productivitate.
Astfel, in urma unei analize atente a necesitatilor clientului, ajungem la configuratii personalizate de pot cuprinde:
- Dispozitiv pentru cernut faina cu separator de metale magnetic
- Malaxor cu spirala pentru aluaturi de diferite consistente
- Mixer planetar pentru aluaturi moi, creme si diverse umpluturi
- Masina manuala, semi-automata sau automata pentru foietat
- Dispozitiv automat pentru format cornuri si croissant
- Linie automata productie formata din: banc accesorizat de lucru cu statie de taiere accesorizata si panou digital de control / memorare programe, unitate de calibrare cu fainator, umidificator, dozator electric pentru dozare in puncte sau continuo-intermitenta, ghilotina si dispozitiv automat de descarcare produs in tavi
- Dispozitiv de dozare si umplere produse coapte
- Dispozitiv coacere creme
- Cuptor rotativ cu alimentare electrica sau cu gaz
- Masini de ambalat tip flowpack sau cu folie termocontractibila