Ghidul Serviciilor
Amenajari Vaduva Construct - Constructii Si Renovari Rigips Manglia
inapoi la firma 738 vizite
Poza Avantajele placarii cu gips carton
Foto

Protejeaza mediul. Panourile GIPS CARTON sunt formate dintr-un miez de ipsos marginit de doua fete laterale din carton special, de calitate superioara. Ipsosul este lipsit de miros si nu contine sau produce substante daunatoare sanatatii. Calitatile exceptionale ale materialului de constructie care este ipsosul sunt completate de tehnici de preparare si de productie ecologice.

Au calitati de climatizare. Datorita continutului mare de macropori din miezul de ipsos, panourile RIGIPS sunt indicate mai ales pentru reglarea umiditatii atmosferice a interioarelor. Materialele de constructie cu un cuntinut ridicat de macropori pot acumula temporar umiditatea, pe care o cedeaz atunci cand aerul interioarelor se usuca. Astfel, aceste materiale au un efect de reglare a climatului interior.

Nu ard. Rolul de bariera protectoare impotriva incendiilor al panourilor GIPS CARTON este determinat in esenta de structura miezului de ipsos. Ipsosul contine circa 20% apa incorporata in cristale ceea ce corespunde, in cazul unei grosimi de panou de 5mm, unei cantitati de apa de circa 3l/mp. In caz de incendiu, aceasta apa actioneaza impotriva focului ca un fel de “apa” incorporata in constructie.

Sunt confortabile. Materialele de finisare ale interioarelor influenteaza starea de confort a locuitorilor. Materialele de constructie si de finisaj care au conductibilitatea termica redusa (de exemplu lemnul, ipsosul) sunt percepute drept calde si placute. Materialele de constructie si finisaj din ipsos, ca panourile GIPS CARTON maresc senzatia de confort general.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.