Ghidul Serviciilor
Sport Vajda, Zizin / Brasov - Reparatii, Modificari De Acoperisuri, Mansarde
inapoi la firma 1800 vizite
Poza Vajda Construct - Firma de constructii
Foto

Vajda Construct - Firma de constructii - Brasov. Construcţii, reparaţii sau modificări de acoperişuri, mansarde, case, apartamente, birouri, magazine; sperăm ca la noi să găsiţi tot ceea ce vă doriţi.Un grad înalt de pregătire, simţ de răspundere, respectarea termenelor, sunt câteva dintre aspectele care ne caracterizează. Profilul principal al firmei noastre este determinat de construcţiile civile, dispunănd de capacitate si cunoştinţe în domeniu.Scopul nostru:

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie, oferindu-vă informaţii complete în orice moment. Firma noastră păstrează legături strânse cu partenerii de afaceri. De asemenea lucrăm cu furnizori şi parteneri de afaceri de încredere. Vă stăm la dispozitie cu materiale de calitate şi reduceri continue.Vă rugăm să ne navigaţi site-ul cu încredere şi pentru orice informaţii scrieţi-ne sau sunaţi-ne la datele noastre de contact.

Cu stimă şi respect, Vajda Attila – Director General - Vajda Construct - Firma Constructii Brasov | Mansarde case | Acoperisuri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.