Ghidul Serviciilor
Valachia - Ferestre Mansarda, Sisteme Invelitori Acoperis, Bucuresti
inapoi la firma 1526 vizite
Poza Sisteme ventilatie rezidentiale Lindab
Foto

Stim cu totii ca in viata, lucrurile mici pot face o mare diferenta, chiar daca acestea nu sunt observate imediat. Aerul curat si proaspat este unul din aceste lucruri la care nu ne gandim de obicei dar care are un impact direct asupra sanatatii noastre.. Un climat interior sanatos este foarte important pentru starea de bine a familiei iar cu un sistem de ventilatie rezidential, aerul viciat, incarcat de praf, mirosuri, umiditate si microorganisme este inlocuit cu aer proaspat din exterior, filtrat si tratat in echipamentul de ventilatie. 24 ore pe zi. Mai departe va prezentam in cateva cuvinte cateva tipuri de ventilatie pentru a va ajuta sa faceti alegerea perfecta.

Ventilatia naturala

Cea mai simpla ventilatie este cea naturala insa ea nu este recomandata pentru ventilarea eficienta a caselor. . Ventilatia naturala se realizeaza datorita diferentei de temperatura intre aerul din interior si cel din exteriorul cladirii. In cazul in care se adopta un sistem de ventilatie naturala, se recomanda totusi folosirea unui ventilator de baie pentru intensificarea ventilatiei in lunile de vara.

Transportul aerului cald

Multi proprietari de case au ales ca sursa de caldura in casele lor un semineu sau o soba. Folosind sistemul nostru de tubulaturi si fitinguri impreuna cu un ventilator, excesul de caldura din zona sobei sau semineului poate fi distribuit in celelalte camere, creand astfel un climat confortabil in intreaga casa.

 

Evacuarea mecanica

Aerul introdus patrunde in casa prin deschiderea ferestrelor sau prin valvele montate in peretii exteriori. Aerul evacuat se extrage prin dispozitivele de exhaustare folosindu-se un ventilator. Debitul aerului evacuat este stabil, controlat si independent de temperatura exterioara sau a conditiilor de vant.

Evacuarea si introducerea mecanica

Daca doriti un sistem cu adevarat eficient, puteti adauga un recuperator de caldura care extrage (recupereaza) caldura continuta in aerul evacuat si o transfera aerului introdus.Utilizand acest sistem veti economisi energie, care altfel ar fi fost consumata pentru incalzirea aerului introdus.Recomandarea Lindab!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2025
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.