Ghidul Serviciilor
Vasfebco - Protectia Muncii Bucuresti
inapoi la firma 90 vizite
Poza Instructaje Protectia Muncii
Foto

Continutul instruirii de protectia muncii este alcatuit din instructiuni proprii specific activitatii, articole din legislatia specifica, activitati practice. Materialele video si exemple reale de accidente pot sa constientizeze lucratorii de riscurile le care se expun. Un rol important il au si lectiile de prim ajutor pentru a pregati lucratorii in eventualitatea aparitiei unui eveniment. Scopul instruirilor periodice de protectia muncii este de a face lucratorii sa constientizeze pericolul, sa-si desfasoare activitatea in tocmai cu pregatirea si instructinunile primate din partea angajatorului.

Serviciile noastre constau in:

-  Modalitati de instructaj cu privire la securitate si in domeniul sanatatii in munca.
-  Acordarea primului ajutor in caz de accidente
-  Examinarea si instruirea la nivelul societatii a angajatilor
-  Instruirea in materie de protectie a muncii a personalului executant se efectueaza prin instructajul de protectie a muncii.
-  Instructajul periodic are scopul sa completeze si sa perfectioneze cunostintele in materie de protectie a muncii ale personalului si se efectueaza de catre conducatorul de lucrari.
- Instruiri de protectia muncii, sedinte de CSSM, etc. care au rolul de a informa si de a instrui lucratorii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.