Ghidul Serviciilor
Vasfebco - Protectia Muncii Bucuresti
inapoi la firma 90 vizite
Poza Medicina Muncii
Foto

Avem placerea de a va prezenta clinica Loxan Magnus Medical, unitate medicala ce a luat nastere in anul 2005 din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor existente si neacoperite pe piata romaneasca, adresandu-se atat persoanelor fizice, cat si juridice, cu o gama larga de servicii si abonamente.

De-a lungul timpului, dinamica legislativa si economica, privind angajatorii dar si angajatii, a impus monitorizarea starii de sanatate a salariatilor, consilierea in domeniul securitatii si sanatatii mediului ocupational, adaptarea locurilor de munca la caracteristicile psihofizice ale angajatilor precum si indrumarea activitatii de reabilitare si reorientare profesionala in caz de accident de munca si/sau boala profesionala. Va asiguram ca acestea sunt doar o parte dintre serviciile oferite de catre clinica Loxan Magnus Medical.

Fiind in contact permanent cu cerintele si tendintele nationale si europene medicale, gama de servicii s-a extins pe multiple paliere, Loxan Magnus Medical oferind un grad inalt de competitivitate si eficienta, pe care il pune la dispozitia pacientilor, prin personalul medical profesionist.

Cu actualizari zilnice asiguram elemente conexe actului medical, consiliere medicala si paramedicala si, un punct devenit de interes major, cursurile de prim-ajutor particularizate fiecarui domeniu de activitate. Una din prioritatile noastre este depistarea precoce si preventia afectiunilor care se instaleaza insidios, prin consultatii amanuntite si investigatii medicale cu rezultate rapide.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.