Ghidul Serviciilor
Vasfebco - Protectia Muncii Bucuresti
inapoi la firma 90 vizite
Poza Servicii SSM
Foto

Legea 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca se aplica in toate domeniile de activitate atat private cat si publice cu cateva exceptii cum ar fi serviciile militare, politia etc. In lege se regasesc obligatii atat pentru angajatori cat si pentru lucratori. Pe langa legea de baza sunt emise mai multe hotarari de guvern ce reglementeaza fie anumite domenii (ex: HG300/2006 pentru santierele temporare si mobile) fie anumite aspecte care nu sunt detaliate in lege, respectiv in normele de aplicare.

In primul rand trebuie avuta in vedere organizarea activitatilor de protectia muncii, insemnand stabilirea persoanei/persoanleor care se ocupa de acest lucru si a atributiilor acestora (ex: lucrator desemnat/serviciu intern/serviciu extern ssm, etc) si indeplinirea tuturor obligatiilor legale sub toate aspectele (acordare echipament de protectie, verificarea periodica de echipamente care necesita ISCIR,verificarea impamantarii, medicina muncii, etc.).

In al doilea rand, exista activitati periodice ca (instruiri de protectia muncii, sedinte de CSSM, etc) care au rolul de a informa si instrui lucratorii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.