Ghidul Serviciilor
Velux Romania - Ferestre Pentru Acoperis Terasa, Tunele Solare Si Rulouri, Brasov
inapoi la firma 1347 vizite
Poza Dispozitive de comanda si control
Foto

Dispozitive de comanda si control, manuale si electrice

Dispozitivele manuale si electrice de comanda si control sunt solutii utile pentru ferestrele montate la înaltime. Pentru actionarea rulourilor cu tija este necesar sa achizitionezi adaptoare. Pentru modernizarea ferestrei manuale si transformarea ei într-una cu actionare cu telecomanda, îti oferim o gama diversa de sisteme de actionare electrica sau cu motor solar.

Accesorii

Tije si adaptoare

Tijele si adaptoarele cu operare manuala sunt recomandate pentru deschiderea/închiderea ferestrelor si rulourilor cu operare de sus montate pâna la maxim 5 m. De exemplu, tija telescopica se fixeaza în adaptorul montat pe rulou si astfel se actioneaza ruloul.

Mergi la magazin

 Accesorii electricePoti transforma fereastra ta de mansarda VELUX cu operare manuala într-o fereastra de mansarda actionata electric sau cu motor solar VELUX INTEGRA® daca instalezi unul dintre sistemele noastre de actionare electrica. Noi avem solutii pentru orice situatie, inclusiv pentru ferestre VELUX achizitionate acum 20 de ani.

Mergi la magazin

 Protectie

Blocatorul pentru ferestre asigura o securitate sporita prin blocarea ferestrei. Recomandat în camera copiilor.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.