Ghidul Serviciilor
Vertebromed - Cabinet Medical Bucuresti
inapoi la firma 123 vizite
Poza Chiroterapie
Foto

    Este o metoda traditionala de tratament, care isi trage denumirea din limba greaca (cheiro = mana). Pentru prima oara s-a practicat in S.U.A., in anii 1890, atunci cand profesorul, Dr. David Palmer, a redat auzul unui pacient surd de 17 ani, prin manipularea segmentului cervical al coloanei vertebrale. Chiroterapia este bazata pe teoria care sustine ca sistemul nervos este coordonatorul tuturor structurilor si organelor. Fundamentul acestei metode este de a intelege ca dislocarea partiala a articulatiilor si a coloanei vertebrale irita nervii si duc la patologia sistemului nervos. 

   Chiroterapia este o tehnica de relaxare postizometrica, de mobilizare si manipulare a coloanei vertebrale. Are scopul de remediere a deficientelor si a blocajelor legate de sistemele osos, muscular si nervos, de a ajusta vertebrele si a restabili echilibrul fiziologic. Contribuie atat la corectarea tulburarilor biomecanice care afecteaza pozitia corpului, mobilitatea, circulatia sangvina, tonusul muscular, cat si la reducerea durerilor coloanei vertebrale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.