Ghidul Serviciilor
Vertebromed - Cabinet Medical Bucuresti
inapoi la firma 123 vizite
Poza Terapia cu laser si laseracupunctura
Foto

  Terapia cu LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) a fost pentru prima oara folosita in anul 1983 in Japonia. Acesta este un procedeu terapeutic de aplicare a radiatiei electromagnetice neionizante, coerente, cu lungimi de unda si puteri nominale variabile absorbite diferit de tesuturi.
Laseracupunctura este o metoda medicala complementara, ce combina capacitatile terapiei cu laser de joasa frecventa cu cele ale acupuncturii, obtinand efecte benefice superioare fiecarei terapii in parte.
    Terapia cu laser de putere joasa este nedureroasa si fara efecte adverse. Calitatile fizice de baza ale unei raze LASER rezulta in efectele clinice specifice:

1. Analgezia - reducerea durerii acute sau cronice
2. Reducerea inflamatiei locale si a edemelor
3. Accelerarea vindecarii plagilor
4. Stimularea sistemului imun
5. Cresterea sintezei proteice
6. Stimularea neovascularizatiei, mecanismelor de regenerare reparativa si a sintezei de ATP
7. Activarea sistemului endocrin
8. Efect de biostimulare
9. Efecte celulare: activarea enzimatica si a mediatorilor chimici, modificarea permeabilitatii celulare, modificari metabolice, activarea kinetica a replicarii ADN.
10. Efecte tisulare: imunostimulare, stimularea hematopoiezei, a mecanismelor de reparare si regenerare, a axului hipotalamo-hipofizo-cortico-suprarenal, activarea mecanismelor antiinflamatorii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.