Ghidul Serviciilor
Vertex Cleaning - Firma De Curatenie Bucuresti
inapoi la firma 233 vizite
Poza Curatenie dupa constructor
Foto

In sfarsit mult visata constructie sau reamenajare a casei s-a terminat! Ai vrea sa te bucuri alaturi de familie si prieteni, dar ceva iti sta in cale: pete de ciment si vopsea, multe si dificile, praf din belșug, cantitati neasteptate de moloz.

Avem insa vesti bune: echipa Vertex Cleaning, specializata in curatenie dupa constructor, iti vine in ajutor cu proceduri, substante si echipamente speciale.

Venim in intampinarea ta cu cele mai eficiente metode de curatenie si abordam procesul sistematic, astfel incat rezultatul sa fie vizibil in timp cat mai scurt.

Vertex Cleaning utilizeaza pentru serviciul de curatenie dupa constructor doar substante si materiale compatibile cu suprafetele curatate. Eliminam in acest fel probleme precum zgarierea sau deterioarea suprafetelor lucioase sau din materiale sensibile.

Apeleaza cu incredere la serviciile de curatenie dupa constructor oferite de Vertex Cleaning. Serviciile noastre iti vor indeplini si cele mai riguroase cerinte.

Operatiunile incluse:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.