Ghidul Serviciilor
Vertex Cleaning - Firma De Curatenie Bucuresti
inapoi la firma 233 vizite
Poza Curatenie generala locuinte
Foto

Nicaieri nu e mai bine ca acasa. Mai ales cand casa este impecabila, ordonata si parfumata, lipsita de mircobi si alergeni.

Pentru ca familia dumneavoastra sa aiba garantia unui mediu curat si sanatos, trebuie realizata o curatenie generala cel putin o data pe luna. O munca obositoare si consumatoare de timp pentru dvs., dar nu si pentru echipa Vertex Cleaning specializata in curatenia la domiciliu.

Apeland la serviciile firmei de curatenie Vertex Cleaning, veti profita de o curatenie generala efectuata in detaliu, cu echipamente si solutii profesionale, care va vor oferi un rezultat durabil. Astfel, economisesti timp pretios, pe care il puteti petrece cat mai placut, alaturi de cei dragi. Persoanelor care sufera de alergii la acarieni le punem la disponzitie serviciul de aspirarea a saltelelor realizat cu sistemul profesional Kirby Sentria.

Operatiunile incluse:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.