Ghidul Serviciilor
Vertical Spirit - Sala De Escalada Bucuresti
inapoi la firma 133 vizite
Poza Dotari si facilitati
Foto
Panou de escalada extrem de complex               15,5 m înaltime – în proiectie verticala, structura tridimensionala foarte diversa, potrivit pentru desfasurarea de antrenamente de performanta si competitii de înal nivel, dar si pentru cei care abia descopera escalada. Panou de bouldering                                               complexitate mare, unghiuri variate, trasee pe culori si paliere de dificultate + surplomba pentru antrenament de anduranta cu înclinatie de 45 grade si circuite de dificultati variate, pe culori. Zona pentru copii si începatori panouri de escalada, de 11m înaltime, special amenajate pentru începatori si copii, prevazute cu corzi pentru mansa. Zona de antrenament specifica Moonboard, Pan Gullich, spaliere, placi de antrenament, bara de tractiuni, TRX, inele, banca pentru hiper-extensii, banca multi-functionala, greutati, benzi elastice, rola pentru abdomen, minge medicinala, mânere pentru flotari, extensoare. 900 m2 suprafata de catarat 300 m2 suprafata la sol amenajata în scopul practicarii escaladei > 130 trasee de escalada si bouldering pentru toate nivelurile, de la începatori la experti > 5.000 prize de catarat de ultima generatie > 20 corzi pentru mansa GRATUIT corzi pentru escalada mansa

VESTIARE SI DUSURI – Nu este nevoie sa vii îmbracat de acasa cu hainele de sala! Avem vestiare încapatoare si dusuri (încalzite si functionale tot timpul anului). Vestiarele sunt dotate cu dulapioare, ce pot fi închiriate pe zi sau lunar. În cazul în care nu detii un dulapior închiriat, nu lasa lucruri de valoare în vestiar, deoarece nu îti putem garanta securitatea lor. Lucrurile de valoare de mici dimensiuni (telefon, portofel, chei) pot fi lasate la Receptia salii. Obiectele voluminoase (genti de laptop, rucsacuri, etc) nu pot fi depozitate în Receptie.

BALCON CAFÉ – Este o terasa interioara amenajata chiar în incinta salii, un spatiu confortabil si primitor, cu vedere asupra salii de escalada, unde poti savura un ceai, o cafea sau o alta bautura, poti servi niste crocantele, în timp ce îti astepti copilul, stai de vorba cu prietenii, citesti ceva, lucrezi sau pur si simplu te relaxezi.

TERASA DE VARA – Pentru zilele însorite si calduroase dispunem de un spatiu exterior, situat chiar la intrarea în sala, pe care l-am amenajat cu banci confortabile si flori care sa înveseleasca atmosfera. Poti servi ceva de baut sau sta de vorba cu prietenii chiar aici. Întreaga dupa-amiaza zona este ferita de soare.

CLIMBING SHOP – Chiar la intrarea în sala te întâmpina un magazin micut si cochet, de unde poti cumpara echipament uzual în practicarea escaladei: espadrile de catarat, carabiniere, dispozitive de asigurare, magneziu, saculeti de magneziu, ochelari pentru filat, tape, periute pentru curatarea prizelor si alte maruntisuri. 

BARA ANTIFURT PENTRU BICICLETE – Daca preferi sa te deplasezi cu bicicleta, avem bare speciale unde îti poti lega si lasa în siguranta bicicleta pentru a nu îi purta de grija pe durata antrenamentului. Barele sunt situate chiar pe peretele exterior al salii, în imediata vecinatate a intrarii. Nu punem la dispozitie antifurturi pentru bicicleta, asa ca nu uita sa ai unul la tine!

ACCESUL INTERZIS – cu carucioare, animale de companie sau mijloace de transport (biciclete, trotinete, skateboards) în incinta salii de escalada si a spatiilor adiacente – receptie, vestiare, Balcon cafe, zona de încalzire. Deoarece spatiul de care dispunem este redus, nu va putem oferi o solutie de depozitare pentru trotinete sau skateboards în interior. Acestea pot fi lasate în exterior, în zona barei antifurt pentru biciclete, dar nu dispunem de mijloace de securizare a lor. Multumim pentru întelegere!

FUMATUL ESTE INTERZIS – În incinta salii de escalada si a tuturor spatiilor adiacente interioare. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.