Ghidul Serviciilor
Vertimex Dal, Campina / Prahova - Pardoseli Industriale, Hidroizolatii Si Impermeabilitati
inapoi la firma 1318 vizite
Poza Hidroizolatii si impermeabilitati
Foto
Foto
Foto

Hidroizolatii cu membrane PVC si TPE produse de IKO Polymeric din Marea Britanie

 

Iko Romania reprezinta o divizie a SC Vertimex Dal SRL specializata in vanzarea/distributia de produse pentru hidroizolatie dar si in executia de lucrari de hidroizolatie cu membrane PVC si TPE.

SC Vertimex Dal SRL este importator unic in Romania a membranelor poliuretanice PVC si TPE si accesorii produse de IKO Polymeric din Marea Britanie, companie din grupul IKO.

Grupul IKO a fost fondat in 1952 in Calgary (Canada) si ofera clientilor de pe pietele international o gama complete de material pentru acoperisuri si hidroizolatii structural. IKO este lider global in fabricarea si furnizarea de hidroizolatii si izolatii avand client in 70 de tari si 30 de fabrici in toata lumea.

In Europa, IKO are entitati de productie in Chesterfield (Marea Britanie), in Irlanda, Belgia, Slovacia, Ungaria, Romania, Ucraina si Rusia.

IKO Polymeric produce 2 tipuri de sisteme de acoperisuri din membrane si accesorii pentru acestea:

Armourplan este o membrane de PVC armat cu polyester, potrivita pentru utilizare intr-o serie larga de aplicatii de acoperisuri inclusive aplicatii specializate ca de exemplu acoperisurile care simuleaza metalul.

Armourplan ofera o gama larga de beneficii:

Tipuri de membrane PVC:

 

 

Ce oferim  

Instalare profesionala cu echipa instruita de producator In cadrul instalarii hidroizolatiei asiguram consultanta pentru evaluarea situatiei si alegerea solutiei optime; Instalare completa – cu toate accesoriile si detaliile;

Intruire echipa de aplicatori/instalatori Cursuri de instruire si asistenta la primele proiecte de instalare produse IKO;

Scule si echipamente profesionale Asiguram scule si echipamente profesionale pentru sudura membranelor.

Garantie lucrari Oferim garantie minim 10 ani!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.