Ghidul Serviciilor
Viatrix Star - Vanzare Si Montaj De Tamplarie Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 260 vizite
Poza Tamplarie PVC
Foto

Tamplarie PVC, atât solutii calitative mai ieftine, precum si variante premium, pentru cei care cauta produsul cel mai bun. Calitatea a fost si va ramâne cuvântul de ordine si în ceea ce privesc accesoriile pentru ferestre si usi. Comanda acum tamplarie pvc la cel mai bun pret! Termopane Rehau, Gealan, Salamander si Extruplast. Cea mai buna oferta de tamplarie pvc de pe piata!

În materie de feronerie si accesorii pentru termopan, lucram cu una reglabila pe 3 directii, fabricata de compania germana G-U. Geamul termopan folosit in produsele noastre finite este produs de reputata companie Saint-Gobain din Franta probabil cea mai cunoscuta intern si international.

Produsele furnizate de compania noastra respecta cerintele standardelor nationale si internationale în vigoare, asigurând o viata îndelungata, usurinta în folosire si întretinere.

Viatrix Star fabrica, vinde si monteaza profesional tamplarie PVC de cea mai buna calitate folosind profile de calitate de la furnizorii amintiti de aproape 20 de ani. Clientii multumiti sunt cea mai buna reclama pentru noi.

Tâmplaria noastra se poate executa în diferite forme personalizate fiecarei locuinte, într-o gama larga de culori.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.