Ghidul Serviciilor
Viboal Findex Consultanta Fiscala, Expertize Judiciare Fiscale Si Contabile Bucuresti
inapoi la firma 619 vizite
Poza Preturi de transfer
Foto

Analiza preturilor de transfer presupune prin natura activitatii examinarea unor tranzactii transfrontaliere astfel incat abordarea tranzactiilor de catre o retea de profesionisti reunind cunostinte si experienta locala in fiecare din statele participante la tranzactiile transfrontaliere este solutia optima. Participarea unei retele de profesionisti implica atat crearea unui cadru cooperativ de analiza, cat si considerarea implicatiilor si reglementarilor locale din fiecare din statele participante la tranzactie.

Statutul de membru al retelei internationale de preturi de transfer Altus Alliance ne permite sa colaboram cu partenerii nostri în vederea realizarii unei documentatii aplicabile la nivelul întregului grup (masterfile) precum si la adaptarea acesteia pentru fiecare filiala a grupului. În acelasi timp, putem aborda proiecte privind planificarea fiscala internationala a grupului sau restructurarea grupului în vederea optimizarii fiscale, prin considerarea implicatiilor globale si locale.

Cooperarea cu parteneri nostri internationali in analiza proiectelor de preturi de transfer si spetelor internationale privind preturi de transfer, restructurari de afaceri si litigii fiscale ne ofera un plus de experienta, o perspectiva matura, precum si posibilitatea de a aborda cu succes orice tip de tranzactii pornind de la clienti care activeaza in industrii larg reprezentate (productie/distributie) si ajungand la tranzactii ce necesita cunostinte specializate (sectorul asigurarilor, bancar, energiei, etc.).

Experienta Viboal FindEx in proiecte de preturi de transfer se caracterizeaza printr-un numar impresionat de proiecte realizate, din care majoritatea vizeaza proiecte care au fost examinate de catre autoritatea fiscala din Romania si au fost acceptate fara a se stabili ajustari ale impozitului pe profit. Abordarea noastra se concentreaza pe minimizarea efectelor adverse si pe controlul procesului de prezentare a documentatiei privind dosarul preturilor de transfer, prin oferirea de asistenta pentru documentatia intocmita. Astfel, ne asiguram ca documentatia intocmita va fi examinata intr-un mod corect, argumentand si completand daca este necesar analiza noastra.

Serviciile noastre pot fi adaptate in functie de nevoie si bugetul alocat de fiecare client pornind de la solutii simple pana la solutii complexe.

Viboal FindEx are acces la toate bazele de date relevante pentru abordarea cu succes a tranzactiilor de preturi de transfer fiind capabila sa abordeze orice proiect, indiferent de complexitatea acestuia, asistata de o echipa internationala de profesionisti.

O parte din cele mai recente proiecte realizate sunt prezentate mai jos:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.