Ghidul Serviciilor
Victoria Finance 888 - Broker De Credite Bucuresti
inapoi la firma 25 vizite
Poza Credit ipotecar
Foto

Este un tip de credit pe care îl poti obtine pentru achizitia unuia sau mai multor imobile, care pot fi: apartamente în blocuri, case de locuit, case de vacanta, terenuri, dar îl poti solicita si pentru renovari sau extinderi ale imobilelor.

Creditul ipotecar poate fi acordat în lei sau în euro, în functie de valuta în care îti încasezi veniturile.

Daca te gândesti sa aplici pentru obtinerea unui credit ipotecar, iata câteva informatii utile: Venituri luate în considerare pentru eligibilitate
  • Grad maxim de îndatorare 40% (anumite exceptii 55-60%)
  • salarii
  • venituri din dividende
  • chirii
  • contracte de management si administrare
  • contracte de drepturi de autor
  • indemnizatii de crestere copii
  • venituri din PFA/CMI/SPRL
  • Echipa de specialisti Victoria Finance te poate ajuta sa obtii un credit ipotecar avantajos pentru tine.

    Serviciile sunt gratuite prin lege ceea ce înseamna ca tu beneficiezi de suportul unei echipe cu expertiza în demersul obtinerii unui credit ipotecar avantajos.

    Avem o echipa formata din oameni cu experienta de peste 17 ani în sistemul bancar, cunoastem în detaliu piata bancara româneasca, mecanismele functionarii acestui tip de credit si detaliile procedurilor bancare, de aceea te putem îndruma catre un credit ipotecar cu comisioanele cele mai mici.

    Dispunem de ofertele a peste 15 banci si institutii financiare, din care îti putem recomanda pachetul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. În plus, datorita volumelor mari, putem prioritiza dosarele de finantare si, totodata, putem optimiza costurile.

    În plus, nu este nevoie ca tu sa obtii ofertele disponibile de la banci sau institutii care acorda credite ipotecare pentru ca facem noi asta pentru tine. Avem competentele de a le analiza si de a pastra doar acele oferte care sunt în concordanta cu planurile tale.

    De ce sa iei în calcul un credit ipotecar? Cu ce începem?

    Echipa de specialisti Victoria Finance te ghideaza pas cu pas pentru obtinerea creditului ipotecar dorit. Primul pas este pregatirea documentelor:

    Specialistii nostri te ajuta sa-ti alcatuiesti dosarul astfel încât sa obtii un scor cât mai bun pentru creditul ipotecar pentru care aplici si care sa aiba riscuri minime de respingere, LA CEL MAI MIC COST PE PROFILUL TAU FINANCIAR DE CLIENT.

    Brokerul de produse bancare NU percepe comision de la clienti. Asadar, serviciile pe care brokerul financiar ti le ofera sunt gratuite, pentru ca brokerul de credite este platit de institutiile bancare si non-bancare pentru intermedierea fiecarui credit.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.