Ghidul Serviciilor
Victoria Finance 888 - Broker De Credite Bucuresti
inapoi la firma 25 vizite
Poza Refinantare
Foto

Afla ce este ”Refinantarea” Transformarea creditului sau a creditelor pe care le ai la una sau mai multe institutii financiare bancare sau non-bancare, într-un credit mai avantajos care sa provina de la o singura banca sau o institutie financiara nebancara (IFN). Care sunt creditele pentru care poti obtine refinantare?

Ce conditii trebuie sa îndeplinesti ca sa te încadrezi pentru o refinantare?

Este important sa stii ca pentru creditul de refinantare nu se solicita nici un tip de garantie, daca este vorba de un credit de nevoi personale negarantat, overdraft sau card de credit. Actele de care ai nevoie daca aplici pentru un credit de refinantare:

Cum te pot ajuta brokerii Victoria Finance în obtinerea unui credit de refinantare? Specialistii agentiei noastre simplifica pentru tine identificarea celei mai bune solutii de refinantare. Pentru ca avem acces la ofertele a peste 15 banci prezente pe piata din România, putem alege cu usurinta creditul care te avantajeaza în functie de necesitatile pe care le ai. Stim ca beneficiile refinantarilor sunt numeroase, acestea fiind obtinute în functie de negocierea cu noua unitate bancara. De aceea, experienta vasta în domeniu a specialistilor nostri te va ajuta sa optezi pentru creditul cel mai bun din punct de vedere al dobânzii, al perioadei de plata si al perioadei de gratie. Datorita portofoliului vast de spete rezolvate, brokerii nostri te asigura ca te vei bucura de o alegere inspirata care îti va asigura o economie considerabila la suma totala înapoiata unitatii bancare. Detaliem mai jos câteva informatii utile în cazul în care îti doresti un credit de refinantare:

Brokerul de produse bancare NU percepe comision de la clienti. Asadar, serviciile pe care brokerul financiar ti le ofera sunt gratuite, pentru ca brokerul de credite este platit de institutiile bancare si non-bancare pentru intermedierea fiecarui credit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.