Ghidul Serviciilor
Victoria Shades Group - Rulouri Exterioare Bucuresti
inapoi la firma 125 vizite
Poza Plase tantari
Pret: 50 EUR
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Plasa de tantari rulou Victoria este conceputa de specialistii nostri pentru a preveni patrunderea insectelor in locuinta sau biroul dvs dar sunt folositoare si impotriva pufului si a frunzelor, totodata permitand aerisirea spatiului din camera unde sunt instalate. Fibra de sticla ofera sitei o rezistenta sporita in timp iar profilele din aluminiu extrudat asigura o durata de viata lunga si o actionare silentioasa. Sita este protejata pe timpul iernii de caseta aflata in partea superioara astfel incat nu este necesara indepartarea plasei in sezonul rece.

Mecanismul de fixare al plasei tip rulou Victoria este format din doua profile de aluminiu in forma de carlig care se agata unul de celalalt.Absenta unor piese din plastic la mecanismul de inchidere face ca sistemul sa fie extrem de fiabil in timp.Practic, in absenta unui animal de companie care ar putea taia sita, este extrem de putin probabil ca plasa rulou Victoria sa se defecteze, chiar si in perioada post garantie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.