Ghidul Serviciilor
Vila Ambient***** - Jud. Brasov
inapoi la firma 240 vizite
Poza Relaxare
Foto
Foto

Şi pentru că Vila Ambient te pune în contact şi cu modernul şi luxul din zilele noastre, avem plăcerea de a vă invita la piscina noastră acoperită şi încălzită, unde vă veţi putea bucura de o baie relaxantă în Jacuzzi sau vă veţi putea delecta la saună. De asemenea, barul vă aşteaptă la primul etaj cu băuturi răcoritoare şi oricând vă puteţi invita prietenii la un tenis de masă sau biliard. 

 

 

Nu am neglijat însă nici exteriorul. În curte veţi descoperi un încântător foişor cu grătar, înconjurat de o grădină ca în poveşti, cu flori multicolore, pomişori, arbuşti şi şezlonguri, unde vă veţi putea bucura din plin de razele soarelui! Si dacă doriţi să vă simţiţi mai aproape de tradiţiile vremurilor de odinioară, crama noastră vă va încânta cu o selecţie din cele mai bune vinuri autohtone şi cu o gustare tradiţională care cu siguranţă vă va încânta simţurile! 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.