Transportul frigorific – transport marfa si alimente perisabile
- Marfa perisabila: carne congelata, peste congelat, pui congelat etc la temperaturi de minim – 25 de grade C
- Marfa generala: flori, ciocolata, conserve etc la temperaturi de pana la +25 de grade C in functie de marfa
- Se pot transporta pana la 24 de tone cu o capacitate de 33 de europaleti.
Transportul frigorific Bucuresti – vara e o provocare pentru alimentele perisabile!
In toate anotimpurile, dar in special vara este o provocare pentru transportatorii de marfuri frigorifice din domeniul FMCG, a caror activitate de transport frigorific este supusa unor reglementari stricte, din cauza perisabilitatii marfurilor. Este esentiala planificarea riguroasa a transporturilor frigorifice lucru care astazi nu mai este posibil fara ajutorul sistemelor telematice si obligatoriu monitorizarea prin gps a fiecarui transport frigorific in parte.
La categoria încarcaturilor frigorifice speciale se încadreaza marfurile care necesita racire sau sunt sensibile la temperatura, cum ar fi alimentele refrigerate, produsele lactate sau legumele.