Scopul nostru este de a face vinuri albe si rosii din struguri nobili ajunsi la maturitate care mentina echilibrul, nuanta, si complexitate. Noi urmam o abordare minimalista in viticultura si intervenim cat mai putin posibil in timpul procesului de vinificatie. Suntem convinsi ca prin aceasta abordare pentru o vinificatie, imbunatateste calitatea vinului.
Exista, uneori, o divizie nefericita între entuziasti de vin care cauta nuante elegante de vinuri cu varsta, precum si cei care cauta de concentrare intensa struguri. Atitudinea noastra este ca fiecare categorie din VINUL NOSTRU sa aiba o expresie si propriile sale proprietati, care poate fi îmbratisat pentru ceea ce este.
Spre deosebire de multe întreprinderi vinicole, VINUL NOSTRU este obtinut prin metode traditionale. Fermentarea VINULUI NOSTRU are loc in butoaie de stejar avand cantitatea cuprinsa intre 2500 litri 8400 litri.
Utilizarea butoaielor de stejar au un rol semnificativ în vinificatie si au un efect profund asupra vinurilor rezultate, cu impact culoarea, aroma, tanin-ul si textura vinului. Cu cat veti explora lumea vinului veti începe sa observati diferentele subtile ale pastrarii vinului in butoaie de stejar.
Vinurile noastre sunt alcatuite din: Vin alb (sec, demi-sec si demi-dulce) si Vin Rosu demi-dulce.
Vinul alb sec este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Feteasca alba, Feteasca Regala, Riesling.
Vinul alb demi-sec este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Aligote, Sauvignon.
Vinul alb demi-dulce este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Aligote, Sauvignon, Feteasca.
Vinul rosu demi-dulce este obtinut prin cupajarea urmatoarelor soiuri de struguri: Merlot 95% si Feteasca neagra 5%..
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.