Ghidul Serviciilor
Viosil Instal Construct - Instalatii Termice, Gaze, Electrice, Bucuresti
inapoi la firma 1534 vizite
Poza Verificari periodice instalatii
Foto
Foto

Incepand de anul acesta, poti alege sa faci verificarea tehnica periodica a instalatiei de gaze naturale din caminul tau cu noi !

Firma noastra ofera servicii de verificare tehnica periodica la instalatii de gaze naturale (obligatorii la 2 ani), pe baza de contract.

Cu ocazia verificarii, iti oferim si servicii de remediere a oricaror defecte sesizate, precum si consultanta gratuita in domeniu.

La verificarea / revizia instalatiei de utilizare, abonatul trebuie sa puna la dispozitia personalului care executa lucrarile, urmatoarele documente:

dosarul definitiv al lucrarii; acesta exista arhivat la furnizorul tau de gaze,adeverinta de curatare a cosului- pentru aparatele de utilizare legate la cos- efectuata de o firma specializata; adeverinta emisa cu maxim 6 luni inainte de data verificarii dupa caz,verificarea tehnica la zi- in conformitate cu prescriptiile tehnice PTA1-2002 – ISCIR; pentru aparatele consumatoare de combustibil gazos- emisa de o firma licentiata de ISCIR.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.