Ghidul Serviciilor
Vip Valet Parking
inapoi la firma 854 vizite
Poza Despre noi
Foto

VIP VALET PARKING - brand-ul exclusivist de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment pe care il organizati!

Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii profesioniste de valet parking si asiguram logistica necesara pentru ca evenimentul sa decurga in conditii excelente. Asiguram confortul invitatilor, intampinandu-i cu un personalul de profesionisti, atent selectionati, permanent instruiti, amabili si dotati corespunzator cu uniforma standard, manusi, umbrele pentru invitati, key token, statii de emisie-receptie, cutie si panou chei.

Daca vreti sa organizati evenimente la cel mai inalt nivel, noi suntem solutia. Am fost alesi sa participam la peste 400 de nunti si nu ne permitem sa gresim! Atentia pentru cel mai mic detaliu si dorinta de a fi perfecti a fost si este pentru noi o obligatie morala, de la care nu facem niciodata rabat.

Nu parcam doar autoturisme, suntem profesionisti si tratam cu respect orice solicitare, organizam punctual toate capitolele logistice urmand ca valetii nostri sa dezvolte un intreg arsenal de experienta si seriozitate.

Va asiguram ca prin noi, intotdeauna veti beneficia de cele mai bune servicii, iar disponibilitatea noastra de a vi le oferi este maxima.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.