Ghidul Serviciilor
Viten Construct - Montaj Tigla Metalica, Ceramica Prahova
inapoi la firma 4946 vizite
Poza Sarpante si mansarde
Foto

Sarpanta este un element distinctiv al constructiei care are rolul de inchidere a constructiei la partea superioara a ei, pentru protejare. Sarpanta unei case, poate fi din lemn, beton sau din metal.
Sarpanta din lemn este alcatuita din cosoroabe, popi, pene, contravânturi si capriori. Cosoroaba este talpa de jos a sarpantei, pe ea se sprijina tot acoperisul. Ca durata de viata, o sarpanta din lemn trebuie sa reziste cel putin 100 de ani, atât cât este garantata si casa. Peste capriori se monteaza astereala sau rigle in functie de tipul de învelitoare folosit. Peste stratul suport al învelitorii se dispune hidroizolatia din membrana bitumata.

Avantajele constructiei din lemn a acoperisului sunt:

Indiferent de tipul sarpantei, de materialul folosit pentru constructie, se folosesc aceleasi tipuri de invelitori. Tipurile existente de invelitori pentru acoperisuri pe piata romaneasca sunt: tigle metalice, tigle din beton, tigle ceramice, sindrila bituminoasa, fibra de sticla, carton asfaltat, precum si rulourile din tabla sau acoperisurile din stuf. Cea mai folosita invelitoare pentru acoperis este sindrila bituminoasa, pentru ca este usoara si ieftina.

Pentru castigare de spatii si confort, societatea noastra propune ca locuinta sa se termine cu o mansarda.

Mansardele pentru case si locuinte familiale cu avantaje multiple:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.